Vítejte na našich stránkách

Společnost J. Jelínek, s.r.o. je ryze česká specializovaná firma zabývající se již od roku 1991 problematikou klimatizací, čističů vzduchu a odsávání vlhkosti. Od roku 1997 sídlíme v nově postaveném objektu na adrese Průhon 413, Budyně nad Ohří 411 18. Od počátku je cílem společnosti poskytovat klientům veškeré technické i obchodní služby tak, aby byli spokojeni nejenom při řešení jednotlivých zakázek, ale i při následném servisu. Naši pracovníci Vám rádi poskytnou a zajistí veškeré služby v oblasti poradenství, instalace a servisu. 

Poradíme Vám, jak udržet optimální klima ve Vašich domovech tak, abyste mohli odpočívat a relaxovat v kterémkoliv ročním období. Nabízíme a poskytujeme kompletní služby v oblasti prodeje, instalace a především servisu klimatizací, čističů vzduchu a odsavačů vlhkosti ve Vašich domovech. 



Naše klimatizace jsou určené především do bytů (kompletních bytových prostor), do rodinných domů, prodejen, restaurací a kanceláří, do komunikačních serverů, laboratoří, ordinací, do technologických místností, průmyslových hal a jiných objektů, ve kterých je potřebné udržovat optimální pracovní či odpočinkové prostředí. 

Tým našich specialistů zajistí odbornou montáž a následný servis k Vaší plné spokojenosti.

To vše Vám garantuje ředitel společnosti Jan Jelínek.